werken en leren bij Mpac langen

Mensen maken de machines

De mooiste vacatures in techniek vind je bij Mpac Langen

Duurzame inzetbaarheid

Mpac Langen moet steeds nieuwe en betere producten ontwikkelen om goed te blijven presteren op de internationale markt. Daarom investeren we in innovatie en techniek. Maar we investeren ook in onze mensen. Die zijn minstens zo belangrijk! We vinden het belangrijk dat je de kans krijgt te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Hoe? Daar heb je alle vrijheid in. Wel verwachten we dat je zelf het initiatief neemt. Jij kiest dus zelf hoe je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling, wat je wilt leren of hoe je de volgende stap in je carrière wilt zetten. Met andere woorden: je bent zelf verantwoordelijk voor jouw duurzame inzetbaarheid. Duurzame inzetbaarheid heeft als doel dat medewerkers fit, gemotiveerd en inzetbaar zijn en blijven.

Ontwikkeling – breed of diep

Met 'ontwikkeling' kun je alle kanten op. 'Breed ontwikkelen' betekent dat je meer te weten komt over veel verschillende onderdelen van ons werk. Bijvoorbeeld door te werken op diverse afdelingen. Maar je kunt je ook 'in de diepte' ontwikkelen. Dan leer je steeds meer over één bepaald vakgebied. Je bent bijvoorbeeld software engineer en je specialiseert je in de software van moderne kartonneermachines voor de levensmiddelenindustrie.

Wil je internationaal? Bijvoorbeeld een stage in Singapore of tijdelijk aan de slag in onze vestiging in Coventry, Engeland? Dat kan allemaal. Mpac Langen is onderdeel van Mpac Group, een internationale bedrijvengroep, met vestigingen in Engeland, Canada, Singapore en Thailand.

Training en opleiding

Er is veel te kiezen uit trainingen en opleidingen. Van bijscholing op technisch gebied tot een taalcursus of een training persoonlijke vaardigheden.

Mpac Langen is aangesloten bij Stichting A+O  Deze stichting stimuleert opleiding, instroom en ontwikkeling. Dat doen ze onder meer door het vergoeden van opleidingen.

 

Mpac Langen Wijchen

Edisonstraat 14
6604 BV Wijchen
T: +31(0)24 648 6655
E: sollicitatie@mpac-group.com

Limitless Packaging Automation