Manager mechanische engineering Ruud Gooiker

"Hier ben je van A tot Z betrokken bij de bouw van machines"

"Hier ben je van A tot Z betrokken bij de bouw van machines"

 

opleiding: werktuigbouwkunde
in dienst sinds: 1997

"Op de afdeling Engineering bedenken en ontwerpen we de machines. Hartstikke leuk en creatief werk waarbij je te maken hebt met alle facetten van de techniek in ons bedrijf. Er werken hier gemiddeld zo’n 35 engineers, verdeeld over de afdelingen mechanical engineering, electrical engineering en document office. We werken samen voor het beste resultaat, binnen onze afdeling, maar natuurlijk ook met andere disciplines. Als manager ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling Mechanische Engineering. Wat ik het belangrijkste vind? Dat mensen zich kunnen ontwikkelen en elke dag vrolijk naar hun werk gaan. Want werkgeluk is een voorwaarde voor efficiënt en goed functioneren."

Spectaculair

"Bij Mpac Langen maken we al 30 jaar spectaculaire machines. Moet je je voorstellen: een machine die tissues verpakt waar 300 dozen per minuut uit rollen. Als je die machine een uur laat draaien, heb je een lijn van 9 km aan tissuedozen! Toch willen we altijd meer - nóg snellere en nóg geavanceerdere machines. Soms tot op het randje van wat mogelijk is. Deze uitdaging is een van de dingen die ons bedrijf bijzonder maken. Een ander leuk en bijzonder punt is het internationale karakter van ons bedrijf. We leveren onze machines wereldwijd en zijn met ons bedrijf ook wereldwijd vertegenwoordigd. Regelmatig werk je dus samen met collega’s uit bijvoorbeeld Canada of Engeland."

Van A tot Z verantwoordelijkheid

"Bij nieuw personeel let ik erop dat iemand goed in het team past. In een goed team krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Verschillen mogen en moeten er ook absoluut zijn, maar iedereen die hier werkt moet de drive hebben vooruit te willen, proactief zaken op te pakken. Wij willen vooruitstrevend zijn in techniek. Dus gebruiken we alle mogelijkheden om dé oplossing te vinden voor de klant. Je bent bij ons van A tot Z betrokken bij de bouw van een machine en je draagt daar ook veel verantwoordelijkheid voor, dat is vaak bij andere bedrijven een stuk minder. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze engineers die graag willen werken in een vooruitstrevend bedrijf. Dus als je interesse hebt: kom kennis maken! Zelf was ik direct enthousiast om bij Mpac Langen te werken. Alles wat ik leuk vind, komt hier samen."

Mpac Langen Wijchen

Edisonstraat 14
6604 BV Wijchen
T: +31(0)24 648 6655
E: sollicitatie@mpac-group.com

Limitless Packaging Automation