Site director Michael van Frederici

"Werk je bij ons, dan heb je meer plezier in je leven!"

 

"Werk je bij ons, dan heb je meer plezier in je leven!"

in dienst sinds: 2017
functie: manager global supply chain, nu site director (directeur)

"In mijn vorige baan moest ik veel reizen. Dat wilde ik niet meer, ik heb twee opgroeiende dochters en wilde graag vaker bij mijn gezin zijn. Zo kwam ik terecht bij Mpac Langen als manager global supply chain. Mijn opdracht was te zorgen voor een optimale wereldwijde keten van leveranciers, materiaal en grondstoffen. Denk bijvoorbeeld aan vlottere inkoop, eenheid in kwaliteit en prijzen en overal de beste productiefaciliteiten. Dat maakt ons als bedrijf nog interessanter voor grote internationale klanten."

Van manager naar site director

Er gebeurde iets onverwachts: de directeur van Mpac Langen vertrok, en Michael werd gevraagd om hem op te volgen. "Ik dacht: wat een mooie kans! Met de nodige uitdaging, dat wel. Maar ik krijg alle steun en het past bij mijn ambitie. Dus nu ben ik verantwoordelijk voor het runnen van de hele toko – de productie, de kwaliteit, de mensen. Als site director ben ik ook lid van het vijf man tellende executive team van Mpac Group. Daarin werk ik samen met internationale collega's. Dan zie je cultuurverschillen, zoals de ingetogen beleefdheid van de Engelsen versus de Nederlandse directheid. Maar dat respecteren we van elkaar."

Schoonheid

"Het mooiste aan Mpac Langen is dat de mensen hier het belangrijkst zijn. Mijn stijl van leidinggeven sluit hierop aan. Ik werk vanuit mijn hart, ik ben vrij direct en kan veeleisend zijn als dat nodig is. Maar ik ben ook gewoon Michael die de fabriek binnenloopt voor een praatje. Niet over het werk, maar: hoe is het met je gezin? Dat contact is belangrijk. De mensen zijn de organisatie, zij bedenken de slimme oplossingen waar onze klanten blij mee zijn. Ook al ben ik geen dichter of filosoof, ik zie schoonheid in wat we hier doen. Met onze passie voor techniek is er geen bedrijf dat mooiere machines maakt dan wij. Niet voor niks zeggen we bij elke nieuwe machine: wat een beauty!

Voor de toekomst wil ik dat Mpac Langen groeit. We hebben veel concurrentie, dat is goed, maar we moeten het beste jongetje van de klas blijven. Daar hebben we zelfstandige, intelligente, flexibele en sociale techniekspecialisten voor nodig. Tegen deze mensen zeg ik: kom bij ons werken, dan heb je meer plezier in je leven!"

Mpac Langen Wijchen

Edisonstraat 14
6604 BV Wijchen
T: +31(0)24 648 6655
E: sollicitatie@mpac-group.com

Limitless Packaging Automation