Senior field service monteur Kevin Montiel Cambeses

"Ik heb de ideale baan"

"Mijn achternaam heb ik te danken aan mijn Spaanse ouders. Ik spreek ook Spaans en dat is handig voor mijn werk als senior field service monteur, monteur in de buitendienst. Mijn belangrijkste taken zijn het installeren en opstarten van machines en het oplossen van storingen op locatie bij de klant. Van huis uit ben ik luchtvaarttechnicus, maar in de tijd dat ik afstudeerde was het onmogelijk in dat vak een baan te vinden. Zo kwam ik terecht bij een bedrijf voor kledinguitgifte en voor die baan reisde ik door heel Europa. Dat vond ik zó leuk, dat ik de luchtvaarttechniek uit mijn hoofd heb gezet en bij Mpac Langen heb gesolliciteerd. Voor mij de ideale baan!" 

Stressbestendig

"70 procent van mijn werktijd ben ik op reis, naar klanten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. En als onze partners in Noord- of Zuid-Amerika of Azië het heel druk hebben of hulp nodig hebben voor heel specialistische machines, ga ik ook daarheen. Dus ik ben steeds op een andere werkplek en zie echt veel van de wereld. Zuid-Afrika en Dubai zijn supergaaf, Moskou vond ik geweldig! Het werk biedt de nodige uitdaging. Zoals tijdsdruk, want als de productielijn stilstaat omdat onze machine niet goed communiceert met de andere, kost dat de fabrikant veel geld. Je moet stressbestendig zijn en je voor de volle 100 procent inzetten."

Vooruitstrevend

"Door al dat reizen heb je wel een beperkter sociaal leven. Of je mist je geliefde als je lang van huis bent. Maar er staat zoveel tegenover: klantcontacten, de variatie in je werk en vooral de mensen bij Mpac Langen. Iedereen is aardig, het is gezellig, collega's met wie je reist worden haast familie. We werken goed samen, ook met de mensen in de fabriek en de engineers. Onze agenda met opdrachten, tickets en hotels zijn altijd perfect geregeld. Waar ik ook van onder de indruk ben is de techniek. Mpac Langen is vooruitstrevend en gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Ook daarom is het een fijn bedrijf. Ik wil hier graag nog heel lang blijven werken!"

Mpac Langen Wijchen

Edisonstraat 14
6604 BV Wijchen
T: +31(0)24 648 6655
E: sollicitatie@mpac-group.com

Limitless Packaging Automation