Jesse Dubbeld

"De afwisseling in je werk is het allerleukste"

opleiding: BBL-niveau 4, mechatronica
in dienst sinds: 2014

"In het begin vond ik het hier overweldigend. Ik dacht: poeh, dat ga ik nooit allemaal begrijpen. En nu maak ik zelfstandig een labeler! Die eigen verantwoordelijkheid is leuk en soms ook spannend, je moet alles in de gaten houden. Van praten met de klant tot afstellen van de machine. En dan komt het moment waarop je de machine aan de klant moet laten zien. Ze komen vaak met een heel team en ze vinden altijd wel iets, maar dat is juist goed. De klant is hier echt koning."

Initiatief tonen                                                                                          

"Als je hier wilt werken moet je initiatief tonen, daar kiezen ze de mensen op uit. Ik hou van uitdaging. Ook buiten het werk, ik ga vijf keer per week naar de sportschool. Dat houdt me fit en geconcentreerd, daardoor gaat vaktheorie me ook beter af. Ik doe nu BBL niveau 4, als ik straks mijn diploma heb ben ik projectmonteur. Maar daarna wil ik me verder ontwikkelen. Een specialisme kiezen, eerste monteur worden, als servicemonteur de hele wereld rond reizen. Of gewoon eerst beter Engels leren. Wie weet wat er allemaal nog kan. Hier krijg je in ieder geval alle mogelijkheden."

Kwaliteit en innovatie

"Ik solliciteerde bij Mpac Langen omdat ik in de buurt woon. Maar bij de kennismakingsronde had ik al meteen door dat dit bedrijf en het werk me goed liggen. Voor mij staat Mpac Langen voor leerzaam, kwaliteit en innovatie. Nieuwe technieken, nieuwe materialen, je leert steeds bij. De sfeer tussen collega's onderling is ook goed. We doen vaak samen iets leuks buiten werktijd, een biertje drinken of uit eten. Maar het belangrijkste is dat je hier nooit seriewerk doet. We maken complexe machines die allemaal anders zijn. Die afwisseling is het allerleukste."

Mpac Langen Wijchen

Edisonstraat 14
6604 BV Wijchen
T: +31(0)24 648 6655
E: sollicitatie@mpac-group.com

Limitless Packaging Automation